Muhtarlık seçiminde silahlı çatışma! Seçim kana bulandı

Muhtarlık seçiminde silahlı çatışma! Seçim kana bulandı
Arnavutköy'ün Bolluca Merkez Mahallesi'nde, 2 ayrı muhtar adayını destekleyen akrabalar arasında çıkan anlaşmazlık, seçim sonrası kanlı bir olayla sonuçlandı.

Arnavutköy Bolluca Merkez Mahallesi Koca Yusuf Caddesi'nde kanlı bir kavga yaşandı ve bir muhtar adayının destekçileri ile diğer muhtar adayının aileleri arasında başladığı öğrenildi.

İddiaya göre, eski muhtar Ahmet Güleryüz'ü destekleyenler ile seçimlerde birinci olan ve muhtar seçilen Murat Tepe'yi destekleyen akraba grupları arasında önce okulda sözlü tartışma başladı.

Ancak bu tartışma kısa sürede sokaklara taştı ve arbedeye dönüştü. Gerginlik çatışmaya dönüşürken, taraflar arasında silahlı çatışma yaşandı. Bu çatışma sonucunda Mahmut Dizman (32) ve iddia edilen bir diğer kişi ağır yaralandı.

Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle, yaralılara müdahale edildi ve ambulanslarla hastaneye sevk edildiler. Ancak, yaralıların durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, güvenlik önlemleri alırken, çatışmanın silahlı olduğu ve olaya ilişkin cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, sokakta iki grubun koşuşturduğu ve silah seslerinin yükseldiği görüldü.

Polis ekipleri, olayın tüm detaylarını aydınlatmak amacıyla soruşturmayı sürdürüyor. Olayın nedeni ve detayları ise henüz netlik kazanmış değil.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar