Muharrem İnce duyurdu: Memleket Partisi küçülmeye gidiyor

Muharrem İnce duyurdu: Memleket Partisi küçülmeye gidiyor
Memleket Partisi, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde istediği sonucu alamadığı için küçülmeye gidiyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce açıklama yaptı.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde istediği sonucu alamayan Memleket Partisi, parti içi yapılanmayı küçültme kararı aldı.

Genel Başkan Muharrem İnce, partiye ait Twitter hesabından bir yazı paylaşarak bu kararı duyurdu.

Seçim sonuçlarına ilişkin bir değerlendirme yaparak başlayan İnce, "Halkın kutuplaştığı bir siyaset ortamında demokratik ve adil bir yarışın olmadığını" ifade etti. Ayrıca, seçim sürecinde iktidarın ve yerel yönetimlerin kaynakları kullanarak propaganda ve reklam harcamaları yaptığını belirtti ve bu durumun seçimlerin adil bir ortamda gerçekleşmediğini gösterdiğini dile getirdi.

Hazine'den yardım alamadıklarını ve sadece üyelerin bağışlarıyla ayakta duran bir parti olduklarını vurgulayan İnce, masrafları mümkün olduğunca kısmaya karar verdiklerini açıkladı. İletişim olanaklarının dijital çağda geliştiğini belirten İnce, parti binalarını küçültüp dijital platformlardaki varlıklarını artıracaklarını söyledi.

İnce, ayrıca gençlerin ve kadınların partiye daha fazla katılımını sağlayacaklarını ve siyaset sahnesindeki varlıklarını güçlendirerek sürdüreceklerini ifade etti. Önümüzdeki dönemde deprem uyarılarından tutun, gıda güvenliğine, eğitim sistemine, sağlık sistemindeki zaaflara kadar pek çok konuda siyasetin gündemini şekillendireceklerini belirtti.

İnce, "Atatürk'ün yolunda; Akıl, Ahlak ve Adalet demeye inatla ve ısrarla devam edeceğiz. Türkiye'nin çoban ateşini söndürmeyecek, yaşama sevincini ve geleceğe olan ümidimizi hep canlı tutacağız" diyerek sözlerini tamamladı. Bu açıklama, Memleket Partisi'nin gelecek stratejileri ve politikaları konusunda kamuoyunu bilgilendirmiş oldu.

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar