Mobilya imalathanesinde korkutan yangın

Mobilya imalathanesinde korkutan yangın
Kahramanmaraş'ta Küçük Sanayi Sitesi'nde bir mobilya imalathanesinde yangın çıktı.

Kahramanmaraş, Dulkadiroğlu İlçesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bir mobilya imalathanesinde büyük bir yangın çıktı. Henüz nedeni belirlenemeyen yangın, yerel saatle öğleden sonra başladı ve kısa sürede mobilya ürünlerinin bulunduğu iki katlı iş yerini sardı. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine hızla çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, yoğun duman ve alevlerle mücadele ederek yangını kontrol altına aldı. Yangın söndürme çalışmaları sırasında, itfaiye ekiplerinin hızlı ve koordineli müdahalesi sayesinde alevler başka binalara sıçramadan söndürüldü. Soğutma işlemleri ise yangının kontrol altına alınmasının ardından başlatıldı.

aw156764-03.jpgYangında can kaybı yaşanmazken, imalathanede büyük maddi hasar meydana geldiği bildirildi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemelerin devam ettiği, polis ekiplerinin itfaiye çalışmalarının tamamlanmasının ardından olay yerinde detaylı bir inceleme başlatacağı açıklandı.

Kahramanmaraş'taki bu olay, yerel işletmelerin yangın güvenliği önlemlerinin önemini bir kez daha gündeme getirdi. Yetkililer, benzer olayların önlenmesi için gerekli tüm güvenlik önlemlerinin alınmasının hayati önem taşıdığını vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar