Millilerin oynanacağı maçların stadyumları belli oldu

Millilerin oynanacağı maçların stadyumları belli oldu
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı maçların stadyumları, sırasıyla Cardiff City Stadyumu ve Gürsel Aksel Stadyumu olarak belirlendi.

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde yer alan karşılaşmalarının stadyumları kesinleşti.

İlk maçlarından biri olan Galler müsabakası, 6 Eylül Cuma günü saat 21.45'te, Ay-yıldızlılar için deplasmanda Cardiff City Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Takımımızın ikinci maçı ise 9 Eylül Pazartesi günü saat 21.45'te, ev sahibi olarak İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda İzlanda ile oynanacak. Bu önemli mücadeleler, Milli Takım performansı açısından büyük bir önem taşıdığı için futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Millilerin, Galler ve İzlanda ile oynanacağı maçların stadyumları belli oldu

İzmir Gürsel Aksel Stadyumu, daha önce 14 Haziran 2022 tarihinde A Millilerin UEFA Uluslar Ligi'nde Litvanya ile oynadığı karşılaşmaya ev sahipliği yapmıştır. Ay-yıldızlılar bu maçı 2-0 kazanmıştı.

2020 senesinde hizmete açılan stadyum, bu kez de İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünde millileri ağırlayacak.

Bu tarihi anlamıyla birlikte Gürsel Aksel Stadyumu, milli coşkunun ve futbol tutkusunun önemli bir sembolü haline gelmiş durumdadır.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda'nın yanı sıra Karadağ ile de karşılaşacak. Galler, İzlanda ve Karadağ gibi takımlarla oynaması büyük bir merak uyandırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar