Metro istasyonunda bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Metro istasyonunda bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı
İzmir Bornova’da ilçesinde metro istasyonunda iki grup arasında çıkan kavgada, 19 yaşlarındaki iki kuzen bıçaklandı.

İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen bir olayda, metro istasyonunda iki grup arasında çıkan kavgada 19 yaşındaki iki kuzen bıçaklanarak yaralandı.

Olayın ardından hastaneye kaldırılan gençlerden biri yaşamını yitirirken, diğerinin tedavisi devam ediyor. Kaçan şüpheliler ise polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Akşam saatlerinde Bornova Metro İstasyonu'nda gerçekleşen olayda, kuzen oldukları belirtilen Emirhan Yıldız (19) ve S.Y. (19), karşı gruptaki K.P. (17) ve Y.K. (19) ile bilinmeyen bir sebep nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda Emirhan Yıldız ve S.Y. bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı gençler ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Ancak Emirhan Yıldız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralı olan S.Y.'nin ise tedavisi devam ediyor.

Olay yerinden kaçan şüpheliler K.P. ve Y.K. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı ve sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar