Metin Akpınar'ın arkadaşı Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu

Metin Akpınar'ın arkadaşı Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu
Türkiye'nin gündemine oturan Suphiye Orancı olayıyla ilgili pek çok yorum yapılırken, dikkat çekici bir açıklama da ünlü oyuncu Nilgün Belgün'den geldi.

Yeşilçam'ın tanınmış isimlerinden Metin Akpınar'ın, 36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. DNA testi sonucu, 82 yaşındaki sanatçının öz kızları olduğu resmiyet kazanmıştı.

DUYGU NEBİOĞLU SUPHİYE ORANCI’YI BULMAK İÇİN MÜGE’YE BAŞVURMUŞTU

Duygu Nebioğlu, ikiz kardeşi dışında annesinin daha iki kızı daha olduğunu belirterek, annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek amacıyla Müge Anlı'nın programına katılmıştı.

Anne Suphiye Orancı bulunmuş, bir açıklama yapmak istememişti. Bu olayla ilgili Türkiye'nin farklı kesimlerinden pek çok yorum gelirken, dikkat çekici bir açıklama da oyuncu Nilgün Belgün'den geldi.

tt.jpg

Oyuncu Nilgün Belgün, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"İlişki ve kararlar iki kişiliktir"

"Başıma bir şey gelmeyecekse; bir kadın ne ilişki yaşarsa yaşasın karşısındaki erkeğin fikrini almadan çocuk doğurmamalı. İlişki ve kararlar iki kişiliktir.

"Bir hata 4 kez yapılırsa o artık zevke girer"

Hadi bir kez hata oldu diyelim 'Bir hata 4 kez yapılırsa o artık zevke girer' diye bir söz vardır."

661f6e0f532d0a621fb3d79b.webp

NE OLMUŞTU

Son günlerde Türkiye gündeminde Metin Akpınar ve Uğur Dündar'ın adları sıkça geçiyor. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan evlilik dışı kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, ablasının da babasının ünlü biri olduğunu açıkladı. Bu açıklamaların ardından Uğur Dündar, sosyal medya hesabından çıkan iddiaları yalanladı. DNA testindeki kural ihlalleri ortaya çıktı.

udundar-1713259276.jpg

Duygu Nebioğlu’nun açıklamalarının ardından ünlü gazeteci Uğur Dündar'a bir babalık davası açıldığı ortaya çıktı. Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Adli Tıp Kurumu'nun DNA incelemesi sonucunda biyolojik baba olmadığını belirtti.

Duygu Nebioğlu’nun ablası Dilara G, ise DNA test sonucuna itiraz etti ve rapordaki bazı kural ihlallerini dile getirdi. Öte yandan, DNA raporundaki ihlallerin ortaya çıkmasıyla birlikte tartışmalar devam ediyor.

728xauto.webp

Uğur Dündar'ın Dilara G. için biyolojik baba olmadığını ortaya koyan Adli Tıp Kurumu raporu, davanın seyrini değiştirdi. Duygu Nebioğlu, raporun değiştirildiğini iddia ederek ablasının mahkeme kararına itiraz etmeye hazırlandığını açıkladı.

ui.jpg

Dilara G.'nin Uğur Dündar'a açtığı babalık davasının, Metin Akpınar'ın kızları tarafından açılan davadan önce başlatıldığı, ancak hala sonuçlanmadığı biliniyor. Bu gelişmeler, kamuoyunda geniş yankı uyandırmaya devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar