Merve Kayaalp son yolculuğuna uğurlandı: Babası kahreden ayrıntıyı açıkladı

Merve Kayaalp son yolculuğuna uğurlandı: Babası kahreden ayrıntıyı açıkladı
Muğla Dalaman'da babasına ait ruhsatlı tabancayla intihar eden oyuncu Merve Kayaalp (36), gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Kayaalp'in babasının paylaştığı ayrıntılar ise kahretti.

Dalaman'ın Gazi Bulvarı'ndaki bir apartmanın ikinci katındaki dairede babasına ait silahla hayatına son veren 36 yaşındaki oyuncu Merve Kayaalp'in naaşı bugün ikindi vakti Dalaman Merkez Camii'ne getirildi.

Cenaze törenine Kayaalp'in babası Ali Rıza Kayaalp, annesi Esin Tüzün ve yakınları katıldı. Sanat camiasından ise kimsenin katılmadığı törende, gözyaşlarına boğulan anne Esin Tüzün güçlükle ayakta durabildi. Kılınan namazın ardından Merve Kayaalp'in cenazesi Killik Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi.

m3.jpg

BAŞVURDUĞU PROJELERDEN DÖNÜŞ OLMADI

Öte yandan Ali Rıza Kayaalp'in polise verdiği ifadede dizi ve sinema oyuncusu olan kızının birçok projeye başvurduğu, olumlu bir dönüş alamadığı için bir süredir moralinin bozuk olduğunu söylediği öğrenildi. Kayaalp'in de bu nedenle psikolojisinin bozuk olduğu öğrenildi.

Oyuncu Merve Kayaalp, 'Sakarya Fırat', 'Küçük Kıyamet', 'Düşler ve Umutlar', 'Elif', 'Şeref Meselesi' ve 'Savaşçı' dizilerinde rol almıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar