Merve Boluğur bir türlü vuslata eremedi

Merve Boluğur bir türlü vuslata eremedi
Güzel oyuncu Merve Boluğur 2 Ekim’de kısa süreli aşk yaşadığı müzisyen Mert Aydın ile nikah masasına oturdu. Fikir ayrılıkları yaşayan çiftin evliliği sadece 44 gün sürdü. Boşanma kararı alan güzel oyuncu babasının evine döndü.

2 Ekim’de nikah masasına oturan Merve Boluğur ile müzisyen Mert Aydın’ın evliliği sadece 44 gün sürdü. Aşk yaşadığı DJ Mert Aydın ile evlenen Merve Boluğur, yaşadığı sorunların ardından babasının evine döndü. Boşanma kararı aldığını duyuran ünlü oyuncu sosyal medya hesabından ''Aydın'' soyadını sildi.

Evliliğini göz önünde yaşayan Boluğur, eşiyle yaşadığı sorunlarından ardından ailesinin evine geri döndü. Hakkında çıkan ayrılık haberlerinin ardından dün Instagram hesabından yaptığı paylaşımla boşanacağını duyurdu.

"OLMADI, MERT''E MUTLULUKLAR"

Merve Boluğur ile fikir ayrılığı yaşayan Mert Aydın hemen harekete geçti ve avukatına talimat vererek boşanma işlemlerini başlattı. Instagram hesabından açıklama yapan Merve Boluğur,"Olmadı, teşekkürler… Hayat bu… Mert''e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler" paylaşımında bulundu.

 Ayrılık kararı alan ünlü isim, dava açmadan soyadını sildi. Boluğur, kararın ardından Instagram hesabından eşiyle olan fotoğraflarını kaldırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar