Mercedes-Benz Türk’ten garanti ve 24 ay sıfır faiz

Mercedes-Benz Türk’ten garanti ve 24 ay sıfır faiz
Mercedes-Benz Türk, “Sıfır Gibi Motor” adıyla tanıtılan yeni hizmetiyle, müşterilerine kilometre sınırı olmaksızın 1 yıl orijinal sınırsız yedek parça, işçilik garantisi ile 24 ay ve sıfır faizle finansman desteği veriyor.

Celalettin DEMİRCİ / Günboyu

Pazardan gelen talebi değerlendiren Mercedes-Benz Türk, motor yenileme işlemini şimdi Hadımköy’deki kendi tesisleri içerisinde kurulan Motor Yenileme Merkezi’nde yapmaya başladı. “Sıfır Gibi Motor” adı ile tanıtılan yeni hizmetle motorlar, orijinal ve yeni parçalar kullanılarak uzman ekip tarafından yenileniyor ve Mercedes-Benz Türk’ün 1 yıl sınırsız kilometre, yedek parça ve işçilik garantisi altına alınarak sahibine teslim ediliyor.

50. YILINI KUTLADI

Bu yıl kuruluşunun 50. yılını kutlayan, Türkiye’nin en büyük yabancı sermayeli şirketlerinden Mercedes-Benz Türk, müşterilerinin beklentilerini doğru tespit etmeye, ihtiyaçlarına göre en doğru hizmetleri sunmaya ve sunduğu servis ve hizmetleri genişletmeye devam ediyor.

SIFIR GİBİ MOTOR

“Sıfır Gibi Motor” hizmetinin tanıtımı Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün, Mercedes-Benz TürkKamyon ve Otobüs Müşteri Hizmetleri Bölüm Müdürü Can Balaban, Kamyon Müşteri Hizmetleri Pazarlama Müdürü Mehmet Doğan ve Otobüs Müşteri Hizmetleri Pazarlama Müdürü Orhan Çavuş’un da katılımıyla şirketin Hadımköy’deki merkezinde yapıldı. Konuyla ilgili bilgi veren Can Balaban, şunları ifade etti: “Mercedes-Benz Türk Müşteri Hizmetleri olarak da her zaman müşterilerimize yönelik servis ve hizmetlerimizi çok önemsiyor ve bu doğrultuda her zaman daha iyisini sunmak için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızdan biri ’Sıfır Gibi Motor’ ismini verdiğimiz ve gurur duyduğumuz yeni ürünümüz. OM457 motorlara sahip olan Mercedes-Benz kamyon ve otobüs müşterilerimize cazip koşullarla Mercedes-Benz Türk Hadımköy tesislerimizde bulunan Motor Yenileme Merkezi’nde yenilenen motora sahip olma fırsatı sunuyoruz. Uzman ekiplerimiz tarafından orijinal ve yeni parçalarla, uygun fiyata yenilenen sıfır kalitesinde motorlar ile müşterilerimizle olan beraberliğimizi daha uzun yıllar ve yollarda kenetliyoruz. Uygun fiyatlı ’Sıfır Gibi Motor’ürünlerimizi kilometre sınırı olmaksızın 1 yıl orijinal sınırsız yedek parça ve işçilik garantisi ile ve 24 ay yüzde 0 faiz finansman desteğiyle müşterilerimize sunuyoruz.” 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar