Meral Akşener: “Onların amacı...”

Meral Akşener: “Onların amacı...”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İBB seçim çalışması için gittiği Başakşehir’de, “Onların amacı umutsuzluk yaratıp sizin sandığa gitmenizi engellemek” İfadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak büyükşehir belediye başkanlığı seçimi öncesinde Başakşehir’de vatandaşlara hitap etti.

YSK’nın kararı sonrası İstanbul’da yeniden yapılacak büyükşehir belediye başkanlığı seçimine sayılı günler kala seçim çalışmaları devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de YSK’nın kararı sonrası mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu’na destek vermek için İstanbul’da çalışmalarını sürdürüyor.

Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Başakşehir’de vatandaşlar ile bir araya geliyor. Akşener’in konuşmasından satır başları şöyle:

“İYİ Partililere seslenerek geziyorum. Çalmadık kapı, el sıkmadık esnaf, gönül almayacak insan kalmayacak. 39 ilçeyi geziyorum ama miting yapmak için değil. Bazı yerlerde esnafımızı geziyoruz, geziyoruz. İYİ Parti Genel Başkanı olarak değil, Meral Akşener olarak geziyorum.

Sinirinizi bozmaya çalışacaklar ama Allah, başta ben olmak üzere Eyüp sabrı nasip etsin. Çok zorlandığınızda sabırlar olsun diyeceksiniz. Ondan sonra 23 Haziran gelecek. 23 Haziran’ı düğün bayram gibi getirmek bizim vazifemiz oldu. İktidar çamur atıyor, muhalefet onu düzeltmeye çalışıyor. Bizim de kaderimiz buymuş.”

“Asla sinirlenmeyeceksiniz. O gün çalamadılar, bugün de çalamayacaklar. 31’i akşamı Sayın İmamoğlu çıktı tutanakları ortaya koydu söylenecek söz kalmadı. İki parti sandıkları koruyacak. İki partinin her ilçede dörder milletvekili olacak. Her sandıkta da birer avukat olacak. Zaten sayın İmamoğlu’nun 31 Mart’ta ortaya koyduğu bir performans var, orada bir zafiyet yok. Sandıklara oy atma sırasında, oy sayma sırasında çamur atmaya kavga çıkarmaya çalışacaklar, sinirlerinize hakim olacaksınız. Sonrasında zafer kazanmış gibi değil, büyük bir olgunlukla sevinebiliriz.”

“HARAM ZIKKIM OLSUN”

“6 bin araba kayıp, haram zıkkım olsun. Şoförü, benzini, kirası hepimizin cebinden çıkıyor. 20 binin üzerinde diyorlar, belki daha fazla. Sizin çocuklarınız işsizken bankamatik partililer var. Bunlar İstanbul’u mal gibi görüyorlar, malı vermek istemiyorlar. Biz İstanbul’da adam gibi bir belediyecilik anlayışının hakim olmasını istiyoruz.

İstanbul’da 18 günde insanların yüz hatları değişti. İnsanların yüzü gülmeye başladı. Düşünün bu bir haftada çalışmanın önemini… Allah'ın izniyle biz bu seçimi alacağız. Sayın İmamoğlu 31 Mart’tan önce Millet İttifakı’nın adayıydı, bugün 16 milyon İstanbullunun belediye başkanıdır. AK Parti’ye oy verenler de bunun kendi iradelerine karşı bir gasp olduğunu düşünüyor. Rehavete kapılmak yok, son dakikaya kadar çalışmak hepimizin boynunun borcudur.”

“ONLARIN AMACI...”

“23 Haziran’da da burada olacağım İstanbul İl teşkilatında seçimleri izleyeceğiz. Sürekli sandığa gitmemeniz için engel çıkıyor diyorlar. Siz şehirli seçmensiniz. Şehirli seçmenden kastım vergisini veren, çocuğunu okutan faturasını yatıran seçmen. Onların amacı umutsuzluk yaratıp sizin sandığa gitmenizi engellemek. Sandığa gidip tercihiniz yapacaksınız. Geçen defa çıkartamadılar, bu sefer de tüm Türkiye’nin gözü burada olacak. Burada benim amacım sizleri bu konularda uyarmak.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar