Meral Akşener: “İmamoğlu’nun hem de Meral Akşener’in hakkını…”

Meral Akşener: “İmamoğlu’nun hem de Meral Akşener’in hakkını…”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bakırköy’deki konuşmasında 23 Haziran İBB seçimlerine yönelik, “Hem sayın İmamoğlu’nun hem de Meral Akşener’in hakkını korumak için ilçeleri geziyorum” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bakırköy’de gündeme dair açıklamalar yaptı. Meral Akşener İstanbul’da seçim çalışmaları devam ediyor. Akşener, 23 Haziran seçimi öncesi yürüttüğü çalışmalar kapsamında Bakırköy'de vatandaşlarla bir araya geldi. Bakırköy'deki seçim çadırı önünde vatandaşlara hitap eden Akşener, “Millet iradesi ile seçilmiş belediye başkanının elinden adaletsizce mazbatasının elinden alınmasına karşı, hem sayın İmamoğlu’nun hem de Meral Akşener’in hakkını korumak için ilçeleri geziyorum” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in konuşmasından satır başları şöyle:

“Karşınızda İyi Parti Genel Başkanı olarak değil, İstanbul’da ikamet olan, İstanbul’da seçmen olarak Meral Akşener olarak bulunuyorum. 31 Mart günü sandığa gittim, önce zarfa bir muhtar adayı koydum, sonra Millet İttifakı’nın ortak listesi olan belediye meclis adayına mühür bastım, sonra Millet İttifakı’nın adayı sayın İmamoğlu’na da evet mührü basıp zarfa koydum. Sonra bir baktık, 3’ü doğruymuş dördüncüsünü yanlış yapmışız, murdar etiler benim oyumu. Millet iradesi ile seçilmiş belediye başkanının elinden adaletsizce mazbatasının elinden alınmasına karşı, hem sayın İmamoğlu’nun hem de Meral Akşener’in hakkını korumak için ilçeleri geziyorum.”

“31 Mart seçimlerine giderken iki ittifak oluştu. Biz Cumhur İttifakı’na oy veren hiçbir kardeşimize hakaret etmedik, itiraf atmadık. İstedik ki seçmen iradesini yansıttık. Ne sayın Kılıçdaroğlu’nun ne de benim ağzımdan bir kötü söz çıkmadı. Uzun süredir süren ‘Ceketimi assam seçtiririm’ anlayışı yüzünden seçmeni unuttular.”

“Bize illet dendi, zillet, dendi terörist dendi… büyük bir sabırla 31 Martı’ bekledik. 31 Mart akşamı seçilmiş bir belediye başkanının elinden mazbatası alındı.”

“İstanbullunun yüzde 70’i bankalara borçlu. Biz arıza çıkarıp damadın içine tükürdüğü ekonominin daha da kötüleşmesini istemedik. Dedik ki, İstanbullu ferasetlidir, irfan sahibidir. İstanbullu, bu milli irade gaspına karşı demokrasi mücadele ile nasıl ders verileceğini bilir. Biz seçilmiş belediye başkanımızı abilerin çamura yatamayacağı bir şekilde ikinci kere yeniden seçtireceğiz.”

“Burada bulunan herkesten ricamdır. Allah rızası için sinirlenmek yok, ne yapılırsa yapılsın sabredeceksiniz. Asla asabileşmek yok. Biz olgun olacağız, sakin olacağız. Sandığa herkes gidecek. Arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan herkesi sandığa götüreceksiniz.”

“DURUMUMUZ İYİDİR”

“Bu sertleşecek dili, moderatörden medet uman durumu, sayın Erdoğan’ın yeniden sahaya inmesine bakarsanız bizim durumumuz iyidir. O sandığı oyla patlatacaksınız. 23 Haziran’a geldiğimizde inşallah saat 22.00’da inşallah milli irade gaspının düzeltildiğini göreceksiniz. 31 Mart’tan daha yüksek bir farkla bu iş bitecektir.”

“İstanbul seçimlerinin iptalinin gerekçesi duygusalmış. 1994’de 2 milyar olan borç şimdi 22 milyar dolar oldu. Bu para İstanbul’a harcansaydı İstanbul’da işsiz kalır mıydı? İstanbul’da yaşayanlar nasıl hizmet alırdı, bunların hepsini göreceksiniz.""6 binin üzerinde bankamatik çalışanı mevcut. Yazıktır, ayıptır be! Bakırköy’de bile her evde 2 üniversite mezunu işsiz genç var. Yaklaşık 25 yılda çeşmesinden su içilen İstanbul’dan damacana ile su içilen İstanbul’a… Çeşmelerinden su içilebilecek bir İstanbul’u hayal etmek mümkündür.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar