Meral Akşener: “Damat bey zaten ekonominin içine tükürdü”

Meral Akşener: “Damat bey zaten ekonominin içine tükürdü”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 23 Haziran seçim çalışmaları kapsamında gittiği Kağıthane’de konuşmasında, “Damat bey zaten ekonominin içine tükürdü, biz bunun kötüye gitmemesi için mücadele ettik” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 23 Haziran seçim çalışmaları kapsamında İstanbul Kağıthane’de konuştu. Akşener ekonomi eleştirisinde, “Damat bey zaten ekonominin içine tükürdü, biz bunun kötüye gitmemesi için mücadele ettik. S-400 konusu var. NATO’dan çıkarız dediler. Çıkılması gerekiyorsa çıkın kardeşim” ifadelerini kullandı.

Meral Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle:

“Seçilmiş bir belediye başkanının mazbatasının elinden alınması, 18 gün sonra görevine son verilmesi, YSK’nın sadece sandık görevlilerinin memur olmadığı için seçimi iptal ediyorsa, Mustafakemalpaşa’da da aynı gerekçe ile seçimin iptal edilmesi gerekir dedik, jet hızı ile iptal edildi. Biz aslında Sayın Erdoğan’a iyilik yapıyoruz. 16 Nisan, 31 Mart ve 24 Haziran seçimlerinin tümünün iptal edilmesi için sayın Erdoğan’ın yakınındaki isimler tartışma açacak.

İstanbullunun yüzde 70’inin bankaya borcu var. Ekonomiyi konuşmamız gerekirken 23 Haziran’ı konuşuyoruz. Damat bey zaten ekonominin içine tükürdü, biz bunun kötüye gitmemesi için mücadele ettik. S-400 konusu var. NATO’dan çıkarız dediler. Çıkılması gerekiyorsa çıkın kardeşim. Eğer bu bizim milli menfaatimize uyuyorsa çıkalım. Ama milli baronlar sizi! Önce Kürecik’teli, İncirlik’teki üssü kapatın. Milli meselelerimiz hakkında kimse bir şey bilmiyor. Sayın Akar gruplarımıza askerlik yasası ile ilgili bilgi verdi, kendisine teşekkür ederiz. Keşke NATO ve ABD ile ilgili de bilgi verselerdi. Bir zamanlar bir papaz olayı vardı, sonra papaz kaçtı.

Biz Türkiye’nin zora girmemesi için arıza çıkarmadık. Biz seçilmiş belediye başkanı ile seçilememiş adayın arasındaki bir seçime gidiyoruz. Bu seçimin sonunda yine yüz yüze bakılacağını söylemeye devam ediyoruz. Sayın İmamoğlu seçilmiş belediye başkanıdır. İnşallah 23’ünde kendisini yeniden o koltuğa oturtacağız.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar