Meliha Okur kimdir? Ekonomi yazarı Meliha Okur kaç yaşında, nereli?

Meliha Okur kimdir? Ekonomi yazarı Meliha Okur kaç yaşında, nereli?
Son zamanlarda birçok kişi tarafından ekonomi yazarı Meliha Okur'un hayatı merak ediliyor. Birçok insan internette deneyimli gazetecinin hayatını araştırıyor. Peki Meliha Okur kimdir? Ekonomi yazarı Meliha Okur kaç yaşında, nereli?

Meliha Okur kimdir?

Türkiye'nin önde gelen ekonomi yazarlarından biri olan Meliha Okur son dönemlerde sık sık gündeme geliyor. Birçok kişi 'Meliha Okur kimdir', 'Meliha Okur kaç yaşında?' gibi soruların cevaplarını araştırıyor. Peki Meliha Okur kimdir? Ekonomi yazarı Meliha Okur kaç yaşında, nereli?

MELİHA OKUR KİMDİR?

Meliha Okur, 1951 yılında Ankara'da doğmuş ve çocukluk ile gençlik yıllarını Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde geçirmiştir. Karadeniz Ereğli Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi için İstanbul'a gitmiş ve Marmara Üniversitesi Gazetecilik Halkla İlişkiler Yüksek Okulu'ndan mezun olmuştur.

Gazetecilik kariyerine Gökkuşağı adlı siyasi dergide ekonomi habercisi olarak başlayan Meliha Okur, daha sonra Para Dergisi'ni çıkaran bir ekip içinde yer almıştır. Bir süre Doğan Grubu'nda çalıştıktan sonra Milliyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır.

CNN Türk'ün kuruluş sürecinde bulunan 10 kişilik ekibin içinde yer alan Meliha Okur, CNN Türk ekonomi servisinde sunuculuk yapmıştır.

Gazetecilik kariyeri boyunca Sabah gazetesinde ekonomi haberleri yazmış, ayrıca Haber Türk, Akşam, ATV, NTV ve Yaban TV gibi çeşitli kanallarda çalışmıştır. Son yıllarda ise FOX Haber bünyesinde ekonomi servisinin başında yer almıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar