Melih Gökçek'in altından garaja çekilen cipler

Melih Gökçek'in altından garaja çekilen cipler
Melih Gökçek’in altından alınıp garaja alınan ciplerin görüntüsü ortaya çıktı. Ciplerin kısa süre sonra satılacağı öğrenildi.

Odavtv'nin haberine göre, Melih Gökçek’e tahsis edilen Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait 3 cipten 2’si belediye garajına çekildi. Ciplerin kısa süre sonra satılacağı öğrenildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da gazetecilerle bir araya gelmiş ve dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.  Ankara’nın görevden alınan AKP’li eski Belediye Başkanı Melih Gökçek de, Ankara Belediyesi’ne ait 3 cip olduğunu söyleyen Mansur Yavaş, iadesini istediklerini ancak ikisinin geldiğini birinin gelmediğini söylemişti. Yavaş bu ciplerin satılacağını da ifade etmişti.

Mansur Yavaş’ın o sözleri şöyle:

“Makam araçlarını en az sayıya indiriyoruz. Sekreterlerin altında araba var müdürde yok. Belediyede 3 cip var biri zırhlı, yaklaşık değerleri 1 milyon. Melih Gökçek’e tahsis edilmiş. İade istedik ikisi geldi. Satacağız. İhtiyacımız yok. Zırhlı araç kendisinde kaldı, iki personelle.”

Şimdiye kadar Melih Gökçek’e tahsis edilen Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait 3 cipten 2’si belediye garajına çekildi. Ciplerin kısa süre sonra satılacağı öğrenildi.

İşte o cipler:

        

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar