Mauro Icardi'nin şampiyonluğa inancı tam

Mauro Icardi'nin şampiyonluğa inancı tam
Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Trendyol Süper Lig'de şampiyon olacaklarına olan inancını dile getirdi.

Icardi, 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Geçen sezonun şampiyonu olarak ödül almaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten 31 yaşındaki santrfor, "Geçen sezon harika bir performans sergileyerek şampiyon olduk. Bu sezon da aynı başarıyı yakalamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Yaptığımız işlerle gurur duyuyorum ve inşallah bu sezon da şampiyon olacağız" dedi.

Ligde kalan haftaların önemine vurgu yapan Icardi, "Her maçın ayrı bir önemi var ve adım adım ilerlemeliyiz. Önümüzdeki VavaCars Fatih Karagümrük maçını kazanmalı ve ardından Fenerbahçe derbisine odaklanmalıyız. Bu maçı da kazanarak hedefimize bir adım daha yaklaşacağız" şeklinde konuştu.

Türkiye'de çocukların kendisini örnek almasıyla ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Icardi, "Çocuklara dokunabilmek gerçekten önemli. Futbol herkesin ruhunu besleyen bir spor ve sahada yaptıklarımızla çocuklara ilham olabilmek büyük bir sorumluluk. Onların gözünde büyüyen hayalleri görmek ve onlara ilham kaynağı olmak gurur verici" şeklinde konuşarak çocuklara olan etkisinin farkında olduğunu belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar