Maurizio Sarri istifa etti: Lazio'da yeni bir dönem başlıyor

Maurizio Sarri istifa etti: Lazio'da yeni bir dönem başlıyor
Lazio'da 65 yaşındaki teknik direktörün istifasının ardından, 52 yaşındaki yardımcısı Giovanni Martusciello takımın başına getirildi.

Lazio, Udinese'ye karşı aldığı mağlubiyetin ardından teknik direktör Maurizio Sarri'nin istifasıyla sarsıldı. Sarri, bu sezon takımının 16. mağlubiyetini yaşadıktan sonra istifasını sunmuştu. İtalyan teknik direktör, geçen sezon Lazio'yu ikinci yaparak Şampiyonlar Ligi'ne taşımıştı.

Ancak bu sezonun performansı bekleneni vermemişti. Sarri'nin istifasının ardından, takımın başına 52 yaşındaki yardımcısı Giovanni Martusciello getirildi. Serie A'da üst üste üçüncü yenilgisini alan Lazio'da tecrübeli çalıştırıcı görevinden ayrılmış oldu.

De Marke Sports on X: "Lazio teknik direktörü Maurizio Sarri, görevinden istifa etti. (Fabrizio Romano) https://t.co/HMis6Sd5Gs" / X

9. SIRAYA KADAR GERİLEDİ

Sezon başında, Lazio ile Galatasaray arasında Matteo Guendouzi ve Daichi Kamada transferlerinde karşı karşıya gelindi. Sarı-kırmızılılar, Avrupa'ya kadro bildirim sürecinin son gününde İtalyan temsilcisinden Vecino'yu istemişti, fakat Sarri transferi onaylamamıştı.

Lazio, sezon başında Galatasaray ile Matteo Guendouzi ve Daichi Kamada transferinde karşı karşıya gelmişti. Sarı kırmızılılar, Avrupa'ya kadro bildiriminin son gününde İtalyan temsilcisinden Vecino'yu istemişti, ancak Sarri transfere onay vermemişti.

Serie A'da 28. haftanın ardından Lazio'nun 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyeti bulunuyor. Lazio, 40 puanla 9. sırada yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar