Mansur Yavaş'tan mal varlığı tepkisi! Rakibi Altınok'a meydan okudu

Mansur Yavaş'tan mal varlığı tepkisi! Rakibi Altınok'a meydan okudu
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un “'Mallar bana ait değil hepsi Allah'a ait' sözlerine tepki gösterdi.

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Mansur Yavaş, rakibi Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok'a mal beyanını açıklaması için çağrıda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Batıkent Emekli Etkinlik Merkezi ve Emekliler Lokali'nde düzenlenen törenle 5 yeni sosyal tesisin açılışını gerçekleştirdi. Burada yaptığı konuşmada AKP'nin Ankara Adayı Altınok'un 'Mallar bana ait değil Allah'a ait' sözlerini hatırlatan Yavaş, mal beyanını açıklayan ve belediye başkanları olarak başları dik gezmek istediklerini vurguladı.

"Bunun yolu şeffaflıktır, açık ihalelerdir” diyen Yavaş, konuşmasında şunları aktardı: Hesap vermektir, ortak akılla kenti yönetmektir. Biz öncü olalım dedik. Göreve başlarken neymiş, şimdi nedir? En son, 'Mallar bana ait değil Allah'a ait' dedi. Ben 5 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum, sürekli müfettiş geldi. Bizim şikâyetlerimiz hala bekliyor. Benim daha bir tane personelim savcılığa gitmedi. Açıklayıncaya kadar devam edeceğim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar