Mansur Yavaş’tan Güdül’e temiz içme suyu müjdesi!

Mansur Yavaş’tan Güdül’e temiz içme suyu müjdesi!
Güdül ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Yavaş, Çamlıdere’den Ayaş, Güdül ve Beypazarı’na su getirecek projenin hazır olduğunun müjdesini verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Güdül ilçesinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren Yavaş, Güdül Belediye Başkan adayı Mehmet Doğanay ile birlikte katıldığı etkinlikte konuştu.

ghqx9vsweaapcq8.jpeg

Yavaş, açılışta yaptığı konuşmada, beş yıldır Ankara'da büyükşehir belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü ve göreve başlamadan önce dile getirilen söylemleri hatırlattı. "Herkesin projeleriyle öne çıkması gerektiği" ancak bunun gerçekleşmediğini ifade eden Yavaş, "Korku imparatorluğu vardı" dedi.

ghqx9voxiaakmes.jpeg

GÜDÜL’E SU MÜJDESİ

Görev süresi boyunca gerçekleştirdiği projelerden bahseden Yavaş, "Sizlerin parasını harcarken, kendi paramı harcamayacağım hiçbir yere harcamıyorum. Benim çılgın projem yok" şeklinde konuştu. Güdül'ün karşılaştığı sorunlara da değinen Yavaş, özellikle su ve kanalizasyon sorunlarını çözmek için çaba harcadıklarını belirtti.

gudul-1.jpg

Ayrıca Güdül ve çevresinde yaşayanlara müjde veren Yavaş, Çamlıdere'den Ayaş'a, Güdül'e ve Beypazarı'na su getirme projesinin tamamlandığını ve ihalesinin bu yaz içinde yapılacağını duyurdu. Bu projenin hayata geçirilmesiyle bölge halkının uzun süredir yaşadığı su sorununun çözüme kavuşacağını ifade etti.

gudul-8.jpg

“GERÇEK BELEDİYECİLİĞİ ÖĞRENECEKLER”

Yavaş, konuşmasında hayata geçirdikleri projelerin diğer belediyelere örnek olacağını ve gerçek belediyeciliğin ne anlama geldiğini öğreneceklerini belirtti. Ayrıca belediye meclis üyelerine yaptığı çağrıyı hatırlatarak Ankara'nın haklarını korumak adına her türlü çabayı gösterdiklerini vurguladı ve Güdül'ün sorunlarını çözmek için işbirliğine hazır başkanlara ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar