Mansur Yavaş’tan ‘Gimat’ esnafına ziyaret: Ankara’daki herkesi eşit hâle getiriyoruz

Mansur Yavaş’tan ‘Gimat’ esnafına ziyaret: Ankara’daki herkesi eşit hâle getiriyoruz
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş GİMAT esnafıyla bir araya geldi. Alkış ve tezahüratlarla karşılanan Yavaş, “Her evdeki çocuğun okuması, besin alması, üşümemesi için çalışmalar yapıyoruz. Ankara’da yaşayan herkesi birbiriyle eşit hâle getiriyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara'nın dört bir yanında gerçekleştirdiği esnaf ve halk buluşmalarına devam ediyor. Son olarak, Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı Recai Kesimal ile birlikte GİMAT esnafını ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yoğun ilgiyle karşılanan Yavaş, esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelerek desteklerini dile getirdi. Yol üzerindeki iş yerlerini ziyaret ederek esnaflara "Hayırlı işler" dileyen Yavaş'a, vatandaşlar büyük sevgi ve destek gösterilerinde bulundular. GİMAT Kemal Cirav Toplantı Salonu'nda esnaf ile buluşan Yavaş, seçim öncesinde kendisine yönelik yapılan iftiraları hatırlatarak, gerçekleştirdikleri çalışmaları ve taahhütlerini anlattı.

gimat-ziyareti-2.jpg

Yavaş, göreve gelir gelmez tüm ihaleleri canlı yayınlamaya başladıklarını belirterek, şeffaf bir yönetim anlayışı benimsediklerini vurguladı. Ayrıca, Sayıştay ve MASAK tarafından sürekli denetlendiklerini ve bugüne kadar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadıklarını ifade etti.

gimat-ziyareti.jpg

ÖRNEK SOSYAL BELEDİYECİLİK VURGUSU

Ankara'nın her ilçe ve köyüne eşit hizmet götürdüklerini vurgulayan Yavaş, belediyeciliği sadece fiziki altyapı çalışmalarıyla değil, halkın ekonomisini destekleyerek ve sosyal yardımlarla da gerçekleştirdiklerini belirtti. Pandemi döneminde esnaf ve vatandaşlara sağladıkları desteklerle büyük bir dayanışma örneği sergilediklerini vurguladı.

gimat-ziyareti-4.jpg

GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı Recai Kesimal ise, Yavaş'ın Ankara'ya Avrupa'ya örnek olabilecek bir sosyal belediyecilik anlayışı getirdiğini belirterek, yerel yönetimlerin asli görevinin sosyal belediyeciliği öne çıkarmak olduğunu ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar