Mansur Yavaş’tan bomba kampanya filmi: Memleket sevdasından

Mansur Yavaş’tan bomba kampanya filmi: Memleket sevdasından
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Başkan Adayı Mansur Yavaş, seçim kampanyası kapsamında heyecan verici bir adım attı.

Sosyal medya platformları üzerinden paylaştığı yeni kampanya filmi ve sloganıyla dikkatleri üzerine çeken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, seçim sürecinde memleket sevdasıyla dolu bir mesaj verdi.

"Memleket Sevdasından" sloganıyla duyurulan kampanya filmi, Türk bayrağı ve Atatürk vurgusuyla güçlendirilmiş, halkla iç içe bir atmosfer sunuyor. Esnaftan çiftçiye, emekliden öğrenciye kadar geniş bir yelpazede yer alan toplum kesimlerinin yanı sıra Mansur Yavaş'ın samimi ve yakın teması da dikkat çekiyor.

Filmde yer alan duygusal ve motive edici sözlerle, toplumun farklı kesimlerinden gelen insanların beklentilerine vurgu yapılıyor. Yavaş, seçim kampanyasını "Az Laf Çok İş" sloganıyla sürdürürken, halkın umudunu ve güvenini temsil ettiğini belirtiyor.

Ankara'nın dört bir yanında gerçekleştirdiği seçim çalışmalarıyla hız kesmeden devam eden Mansur Yavaş, "Hiç vazgeçilir mi memleket sevdasından… Vazgeçmeyiz. Vazgeçmeyeceğiz" sözleriyle seçmenlere olan bağlılığını bir kez daha vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar