Mansur Yavaş, tarih verdi 1 Nisan'dan sonra açıklayacağım

Mansur Yavaş, tarih verdi 1 Nisan'dan sonra açıklayacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Son seçimim” açıklamasının ardından Mansur Yavaş’tan da dikkat çeken bir açıklama geldi. Yavaş, tarih verdi.

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

“1 NİSAN'DAN SONRA AÇIKLAYACAĞIM”

Saygı Öztürk'ün "Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve o süreçte yaşananlarla ilgili bilinmeyen çok şeyler var" ifadesi üzerine Yavaş, şu değerlendirmeyi yaptı:

Bizim gündemimiz şu anda yerel seçimler, yerel seçimlerin dışına çıkmak istemiyorum. Ben bütün yaşananları 1 Nisan'dan sonra açıklayacağım. Haksız bir şekilde üstümüze geliniyor.

ded91e29-ba84-4971-a6be-d466f6ce5569.jpg

“BEN SİYASET YAPMAM”

Seçildikten sonra açıklama yapması gerekirse yapacağını belirten Yavaş “Ben Belediye Başkanı seçildiğimde bir iki kez Genel Başkanların açıklamaları olmuştu. Ben siyaset yapmam. Çünkü ben muhatap değilim. Belediye Başkanıyım. Cevap vermemiştim, aynı bu şekilde devam edeceğim” dedi.

“BU BENİM SON BAŞKANLIK DÖNEMİM”

Yavaş, yeniden seçilmesi halinde görev bitimi itibarıyla bir kez daha aday olmayacağı söylemlerine ise şöyle cevap verdi: Bu benim son başkanlık dönemim olacak. Ben siyasi hayatım boyunca, belediye başkanlığım sonlandığında da Ankara'dan aday olmayı düşünerek bunu söylememiştim.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar