Mansur Yavaş Seyranbağları’nda vatandaşlarla buluştu

Mansur Yavaş Seyranbağları’nda vatandaşlarla buluştu
Yerel seçim çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Seyranbağları’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Yavaş, “Televizyonlarda Mansur Yavaş belediyeciliği konuşuluyor. Nedir Mansur Yavaş belediyeciliği? İçerisinde insan olmayan hiçbir projeye imza atmayan bir belediyecilik” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde Ankara'da halkla buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yavaş, Ankara'nın önemli semtlerinden biri olan Seyranbağları'nda Esat Pazar Yeri Özgürlük Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Bu buluşma, Yavaş'ın ve CHP'nin yerel seçim kampanyasındaki dinamizmini ve halk nezdindeki popülaritesini bir kez daha gözler önüne serdi.

mansur-yavas-seyranbaglarinda-vatandaslarla-bulustu-4.jpg

Yavaş, toplantıda yaptığı konuşmada, beş yıllık görev süresi boyunca gerçekleştirdikleri projeleri ve hedeflerini anlatarak, "Televizyonlarda artık Mansur Yavaş belediyeciliği konuşuluyor" dedi.

Yavaş, içerisinde insan olmayan hiçbir projeye imza atmayan bir belediyecilik anlayışını benimsediklerini vurgulayarak, rakiplerinin ise projelerini kopyalayıp sanki ilk defa yapılmış gibi sunduklarına dikkat çekti.

mansur-yavas-seyranbaglarinda-vatandaslarla-bulustu-1.jpg

ŞEFFAFLIK VURGUSU

Eski dönemde yaşanan sıkıntılara da değinen Yavaş, "Önceden nasıl olsa oy vermeyecekler diye sadece görüntüde hizmet sunan bir yaklaşım yerine gerçek belediyeciliği göstereceklerini" belirtti.

Özellikle rakiplerinin iddia ettiği eksik mal beyanına ve yapılan iftiralara sert tepki gösteren Yavaş, şeffaflığın önemine vurgu yaparak, belediye başkanlarının mal varlıklarını açıklaması gerektiğini söyledi.

LONDRA'DA EVİ VAR İDDİALARINA YANIT

Yavaş, rakiplerinin çeşitli iddialarını da yanıtladı. Özellikle kendisiyle ilgili çıkarılan "Londra'da evi var" iddialarına yönelik olarak, önümüzdeki hafta bütün belgeleri açıklayacağını belirtti. Bu tür kirli siyasetin Ankara halkı tarafından artık kabul edilmediğini ve şeffaf, dürüst bir yönetim anlayışına olan talebin arttığını ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar