Mansur Yavaş Gölbaşılılarla iftarda bir araya geldi

Mansur Yavaş Gölbaşılılarla iftarda bir araya geldi
CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Mansur Yavaş, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ankara'nın güvenini sarsmadan bir beş yıl geçirdiklerini belirten Kurum, “Ankara’da uyguladığımız yeni nesil belediyeciliği, hesap vermeyi, şeffaf olmayı artık Türkiye'nin her yerine yayacağız” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başkan Adayı Mansur Yavaş, şehit yakınları, gaziler ve Gölbaşılılarla düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı'nın organize ettiği iftar programına katılan Yavaş, halk tarafından büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılandı.

Yavaş, yaptığı konuşmada beş yıldır farklı bir belediye başkanlığı sergilediklerini belirterek, 2019 seçimleri öncesinde kendilerine yönelik atılan iftiraları hatırlattı. Mevcut durumun devam etmesini isteyenlerin, icraatlarıyla ortaya çıkamayıp insanları karalayarak koltuklarını korumaya çalıştığını vurguladı.

golbasi-iftar-4.jpg

“BÜTÜN İLÇELERE GİDİP GEREKLİ YATIRIMLARI YAPIYORUM”

Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı benimsediklerini dile getiren Yavaş, eskiden belediyenin kapısından içeri giremeyen muhtarların şimdi ihtiyaçlarının sorulduğunu ifade etti. Yavaş, Ankara'nın bütün ilçelerine giderek gerekli yatırımları yaptıklarını ve eksikleri gidermeye çalıştıklarını belirtti.

"İLÇE BELEDİYELERİNİN DESTEĞİNE İHTİYAÇ VAR"

Belediye Meclisi'ndeki ilk toplantıda ilçe belediye başkanlarına Ankara için beraber çalışma çağrısında bulunduğunu hatırlatan Yavaş, bazı belediye başkanlarının bu çağrıya olumsuz yanıt verdiğini dile getirdi. Ancak Yavaş, ilçe belediye başkanlarının desteğine ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile el ele vererek Ankara'da uyguladıkları yeni nesil belediyeciliği Türkiye'nin her yerine yayacaklarını söyledi.

golbasi-iftar-2.jpg

EMEKLİLERE DESTEK VERİLDİ

Rakiplerinin vaat üstüne vaat verdiğini ancak gerçekleştirmediklerini ifade eden Yavaş, Ankara'da gerçekleştirdikleri sosyal belediyecilik çalışmalarını örnek gösterdi. Emeklilere yönelik verilen vaatleri eleştirerek, uzun süredir uyguladıkları destek programlarını hatırlattı.

golbasi-iftar-3-001.jpg

"SANDIK SONUÇLARINDA UMUT VAR"

Son olarak, kendisine yönelik algı operasyonlarına değinen Yavaş, sandık sonuçlarının gerçek belediyecilik anlayışını göstereceğini belirterek, Ankara halkının gerçekten ne istediğini sandıkta göstereceklerini ifade etti. Yavaş, konuşmasını Ankara'da beklediği seçim sonuçlarına dair umutlu sözlerle tamamladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar