Mansur Yavaş Bala’da: Köy yolları için asfalt müjdesi verdi

Mansur Yavaş Bala’da: Köy yolları için asfalt müjdesi verdi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş Balâ’da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Balâlılara asfaltı olmayan köy grup yolu kalmayacağı müjdesini de veren Yavaş, Ankara’daki su sorununu çözeceğini de duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında Ankara'nın ilçelerinde gerçekleştirdiği Seçim Koordinasyon Merkezi açılışlarında halkla buluşmaya devam ediyor. Yavaş, Balâ ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını CHP'nin Balâ Belediye Başkan Adayı İsa Kaplan ile birlikte gerçekleştirdi.

Balâlıların büyük bir coşkuyla karşıladığı Yavaş'a destek amacıyla açılan pankartlar, halkın desteğini gözler önüne serdi. "Kara Gün Dostu Adam Hoş Geldin", "Köylüyü Unutmadın Köylü de Seni Unutmayacak", "Sen Ankara’ya Aşık Biz de Sana" gibi mesajlarla dolu pankartlar, Yavaş'ın Balâ'da nasıl bir etki bıraktığını gösterdi.

bala-3.jpg

ANKARA'DAKİ SU SORUNU İÇİN MÜJDE VERDİ

Yavaş, yaptığı konuşmada seçildikten sonra her yerde eşit hizmet uyguladığını ve Ankara'nın her noktasına adil bir bakış açısıyla yaklaştıklarını belirtti. Kendisinin "ben yaptım oldu" zihniyetini değiştirerek, kararları ortak akılla aldıklarının altını çizdi. Açık ihaleler yaparak harcanan paranın hesabını verdiklerini ve bu sayede Ankara halkının parasını doğru kullanmaya özen gösterdiklerini ifade etti.

bala-2-001.jpg

Balâ'da gerçekleştirilen hizmetlere ilişkin detayları paylaşan Yavaş, Balâ'nın kalkınması için hayata geçirdikleri projeleri sıraladı. Bunlar arasında Kesikköprü Gençlik Kampı'nın yeniden değerlendirilmesi, yeni EGO hattı kurulması, köylere ücretsiz internet sağlanması gibi hizmetler yer alıyor. Ayrıca su temininde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Yavaş, Ankara'nın su sorununa çözüm bulmak için projeler geliştirdiklerini vurguladı.

bala-2.jpg

BELEDİYEDE EŞİTLİK VE ŞEFFAFLIK

Kırsal kalkınmaya verdikleri öneme de değinen Yavaş, önceki dönemde böyle bir destekleme olmadığını belirterek, çiftçilere sağlanan desteklerin artarak devam edeceğini söyledi. Sıcak asfalt müjdesiyle Balâlılara umut veren Yavaş, köy grup yollarının tamamına sıcak asfalt uygulaması yapacaklarını müjdeledi.

bala-4.jpg

Son olarak, belediyecilik anlayışlarının hizmete eşitlik ve şeffaflık olduğunu vurgulayan Yavaş, Ankara halkının gözünde bu ilkeleri benimsemiş bir belediye başkanı olarak tanındıklarını ifade etti. Seçimlerde kazandıkları andan itibaren rozeti çıkararak, sadece Ankara'nın belediye başkanı olacaklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar