Mansur Yavaş Ankara Esnafıyla buluştu: Her konuda yanınızda olacağım

Mansur Yavaş Ankara Esnafıyla buluştu: Her konuda yanınızda olacağım
ABB Başkan Adayı Mansur Yavaş, servis araçları esnafıyla bir araya geldi. Görevde kaldığı sürece esnafın yanında olacağının sözünü veren Yavaş, “Adımız esnaf dostuna çıktı, esnaf dostu olmaya devam edeceğiz. Tüm kesimlere aynı şekilde destek olacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Ankara'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yavaş, Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programla Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası’na bağlı servis araçları esnafı ve aileleriyle buluştu.

5.jpeg

"HER KONUDA YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Yavaş, konuşmasına esnaf kökenli biri olarak 'esnafın daima yanında olacağı' sözünü hatırlatarak başladı ve pandemi döneminde gerçekleştirilen esnaf dostu çalışmalarını anlattı. "Ankara'da faaliyet gösteren tüm esnafımızla yan yana geldik, hepsine destek olduk. Sadece destek olmakla kalmadık, aynı zamanda Ankara'da belki de Türkiye'nin en büyük dayanışmasını gerçekleştirdik" diyen Yavaş, maske üretiminden servisçilere kadar birçok alanda destek verdiklerini vurguladı.

3.jpeg

"Her konuda sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini sürdüren Yavaş, korsanlarla ilgili yazılım yapılabileceğini belirtti. Beş yıl boyunca hiçbir yerde kendi fotoğrafının olmadığını vurgulayan Yavaş, hizmet ederken herkesi ayırmadıklarını ve herkesin derdine derman olmak zorunda olduklarını ifade etti.

7.jpeg

ESNAF ODASI BAŞKANI AKTÜRK’TEN YAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı İlyas Aktürk de Mansur Yavaş'ın yanlarında olduğunu belirterek, "Sizden sonra biz çok rahat ettik. Her zaman bize yol gösterdiniz. Sizin sayenizde bugün esnaf kardeşlerimiz cep telefonuyla güzergâh izin belgesini rahatlıkla alabiliyor, ödemesini hiç belediyeye gitmeden yapabiliyor" dedi.

Aktürk, Mansur Başkan'a çıktığı yolda başarılar diledi.

2.jpeg

YAVAŞ SAHADA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Mansur Yavaş'ın esnaf ziyareti, Ankara'da seçim atmosferini iyice kızıştırırken, Yavaş'ın esnafa verdiği destek ve vaatleri de dikkat çekiyor. Ankara'da yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte adaylar, halkla daha yakın temasta olmaya ve vaatlerini netleştirmeye devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar