Malatya'da "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" başladı

Malatya'da "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" başladı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından gençlere yönelik düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" Malatya'da başladı.

Malatya'da, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen etkinlikte bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı ofisleri, Cumhurbaşkanlığına bağlı kuruluşlar, emniyet, jandarma, üniversiteler ve çeşitli kurumlar stant açtı. Öğrenciler ve aileler bu etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Stantlarda, kurumların burs, hibe, fon, kredi destekleri ve staj programları hakkında bilgi verildi. Ayrıca, emniyet ve jandarmanın olay yeri inceleme stantları da büyük ilgi gördü.

aw152110-05.jpg

Etkinlikte bilgi yarışmaları, sosyal ve kültürel aktiviteler de düzenlendi. Ziyaretçiler, emniyet ve jandarma bünyesinde kullanılan çeşitli teknolojik cihazları, silahları ve savunma sanayisinden teknolojiye, iletişimden tarıma kadar birçok alanda üretilen ürünleri inceleme fırsatı buldu.

aw152110-07.jpg

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından gençlere yönelik düzenlenen etkinlikte, yaklaşık 30 kurum ve kuruluşun stant açarak burs, hibe, fon, kredi destekleri ve staj programlarıyla ilgili bilgilendirme yaptığı belirtildi. Etkinlik, iki gün boyunca devam edecek.

aw152110-02.jpg

aw152110-04-1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar