Ligdeki 10 takımdan daha çok gol attılar

Ligdeki 10 takımdan daha çok gol attılar
Süper Lig'de 10 takımdan daha fazla gol atma başarısı gösteren Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar, büyük bir rekabetin içine girdi.

Ligdeki 10 takımdan daha çok gol attılar

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk için gün sayan Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar, büyük bir rekabetin içine girdi.

Siyah-beyazlı ekibin bu sezon ligde kaydettiği 57 golün 35'inde imzası olan üç oyuncu, şampiyonluk mücadelesinde kritik goller atmaya devam ediyor. Ligde gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan Cenk Tosun, 17 kez rakip fileleri havalandırdı.

Anderson Talisca ile Vincent Aboubakar, son 3 maçta üçer gol attı. Son karşılaşmaların golcüleri Talisca 10 kez gol sevinci yaşarken, Aboubakar ise 8 gol kaydetti.

Beşiktaş'ta son 5 haftada Aboubakar takımına 5 gol kazandırdı. Talisca 3 kez fileleri havalandırırken, Cenk Tosun bir gol attı.

10 takımdan daha fazla gol attılar

Cenk Tosun, Aboubakar ve Talisca, Süper Lig'deki 10 takımdan daha fazla gol atma başarısı da gösterdi.

Siyah-beyazlı üç oyuncu, şu ana dek 35 gol kaydetti. Bu süreçte Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor 34, Atiker Konyaspor 33 ve Antalyaspor 32 gol buldu. Kardemir Karabükspor, Bursaspor ve Çaykur Rizespor 30'ar golde kalırken, Gençlerbirliği ile Gaziantepspor 28'er kez rakip fileleri havalandırdı. Cenk, Talisca ve Aboubakar'ın etkili olduğu 28 haftalık bölümde Akhisar Belediyespor ile Adanaspor, 26 kez gol sevinci yaşayabildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar