Kuyudan 11 gün sonra kurtarıldı

Kuyudan 11 gün sonra kurtarıldı
Beykoz'da düştüğü 61 metrelik kuyudan kurtarılan ve "Kuyu" ismi verilen köpek, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Fatih'teki Hayvan Hastanesi'nde muayene edildi.

Kuyudan 11 gün sonra kurtarıldı

Beykoz'da düştüğü 61 metrelik kuyudan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye Taşkömürü Kurumunun (TTK) ve birçok kurum ve kuruluşun destek verdiği 11 günlük çalışmayla kurtarılan "Kuyu" adlı köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Beykoz'da düştüğü kuyudan çıkarıldıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Fatih'teki Hayvan Hastanesi'ne götürülen Kuyu, muayene edildi.

Çeşitli tetkikler için hastanede tutulan "Kuyu"nun muayenesini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürü Muhammet Nuri Coşkun da takip etti.

Muayeneyi gerçekleştiren Hekimüşra İnal Günay, yaptığı açıklamada, Kuyu'nun sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Su ve kilo kaybı da yok. 4 aylık Kuyu, 14,5 kilogram ve sağlığı çok iyi. Bugün Kuyu köpeğin kan tahlillerine bakacağız ve yarın yeni evi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Beykoz Grubu'na teslim edeceğiz." diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar