Kütahya Tarım Fuarı açıldı

Kütahya Tarım Fuarı açıldı
Kütahya'da düzenlenen KÜTAF fuarı törenle ziyarete açıldı. 4 gün boyunca tarım makineleri, organik gübre, tohum ve yem gibi sektördeki yenilikler tanıtılacak.

Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, Kütahya Tarım Fuarı'nın bu yıl 14. kez düzenlendiğini belirterek, 2009 yılında başlayan serüvenlerinde Tarım Bakanı ile fuarlarını açtıklarını ve ilk yıl 4 bin metrekare alanda 50 civarında firma ile başladıklarını söyledi.

Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Varol, 14 yılın sonunda 15 bin metrekarelik alanda 200'e yakın firma ve 300 markayla fuarlarını gerçekleştirdiklerini ifade etti. Ayrıca, Ziraat Odaları, Tarım İl Müdürlüğü, Ticaret Borsası, Tarım Kredi Kooperatifi gibi kurumların katkılarıyla fuarın büyüdüğünü vurguladı.

Varol, tarım teknolojileri, iklim değişikliği gibi konularla ilgili üreticilerin fuarlara ilgisinin arttığını ve bu tür etkinliklerde yeni teknolojileri keşfetme fırsatı bulduklarını dile getirdi. Ayrıca, fuar kapsamında sosyal aktivitelerin düzenleneceğini ve üreticilerin bir araya gelerek fayda sağlayacaklarını belirtti.

Kütahya Tarım Fuarı açıldı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar