Küçükçekmece’de korkutan manzara! Ölü balıklar kıyıya vurdu

Küçükçekmece’de korkutan manzara! Ölü balıklar kıyıya vurdu
Küçükçekmece Gölü'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle ölen onlarca balık, kıyıya vurdu. Vatandaşlar, gölden yayılan kötü kokuya dikkat çekerek yetkililerden çözüm talep etti.

Küçükçekmece Gölü'nde yaşanan olayda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı onlarca balık kıyıya vurdu. Kıyıda yürüyen vatandaşlar, ölü balıkların sayısının oldukça fazla olduğunu fark etti. İhbar üzerine belediye ekipleri, ölü balıkları temizlemek için harekete geçti. Suyun yeşil renkte olduğu gözlemlenirken, kıyıya vuran ölü balıklar da görüntülendi.

ppp.jpg

Daha önce de benzeri vakaların yaşandığını belirten vatandaşlardan İbrahim Tanrıkulu, "Gölde balıklar ölmüş. Galiba fabrikanın atıkları geliyor, tahliye edilmiyor mu, bilmiyorum? Geçen sene böyle değildi, çok kokuyor. Farkındaysanız çok koku var, yosunlar var. Ekipler her gün gelip temizliyor ama çözüm değil. Bu sene hiç burada balık göremedim. Geçen sene gelip balık tutuyorlardı, bu sene o balıkları göremedim. Gördüğüm balıklar da zaten ölmüş. Geçen sene cıvıl cıvıl geziyorlardı. Bazen geliyorsun simsiyah bir su, bazen de bakıyorsun pırıl pırıl. Yani buna bir çözüm bulunsun" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar