Kredi kartı ve kredi borcu olanlar dikkat! Borçlarınızı tek kalemde böyle kapatabilirsiniz

Kredi kartı ve kredi borcu olanlar dikkat! Borçlarınızı tek kalemde böyle kapatabilirsiniz
Çeşitli bankalara kredi ve kredi kartı borcu olanlara güzel haber geldi. Son açıklanan habere göre Ziraat Bankası, Halkbank ve Garanti Bankası borcu olanlar için açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

KREDİ KARTI VE KREDİ BORCU OLANLAR DİKKAT!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Garanti Bankası borç kapatma kredisi sunan bankalar, borçların tek kalemde toplanarak daha kolay ödenmesine yardımcı olacak. Bankalar yaptıkları açıklamasında faydalanacak kişiler için işlemlerin aynı gün içerisinde yapılacağını belirtti. Garanti Bankası ihtiyacı olanlara transfer kredisi veriyor. Vatandaşlar için özellikle hazırlanan bu kampanyada kredi borçları tek çatı altında toplanacak. Kamu bankası tercih etmek isteyenler için de Ziraat Bankası ve Halkbank’ın bu uygulamayı sunduğu belirtildi. 

Banka başvurmaları halinde kişilere 5 dakika içerisinde sonuç bildiriliyor. Garanti Bankası, Halkbank ve Ziraat Bankası üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz. Başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişilere aynı gün içinde hesaplarına ödeme yapacak olan bu bankalar, kapatma kredisi haricinde ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere de destek veriyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Eğer bankalardan kredi borcu kapatmak için ihtiyaç kredisi ve borç kapatma, kredisini bir anda almak istiyorsanız başvurularınızı sadece banka şubeleri üzerinden gerçekleştirmeniz gerekiyor. Bunun sebebi ise bankalara olan borçlarınız eğer yüksek limitlerde ise başvurunuzu internet üzerinden yaparsanız, otomatik olarak olumsuz yanıt alabilirsiniz.

İSTEYENLER ŞUBELERE DE GİDEBİLECEK

Başvuruda bulunmak isteyenler istedikleri halde en yakın şubeye giderek de işlemlerini tamamlayabilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar