Konya'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Konya'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Konya'nın Akşehir ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, narkotik ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon sonucunda araçta bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı ve mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, gençleri zehirlemek amacıyla sokak satıcılığı yapan ve uyuşturucu madde kullanımını teşvik eden şahıslarla ilgili çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, İstanbul plakalı bir aracın Akşehir'e uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine harekete geçildi. Narkotik ekipleri tarafından takibe alınan araç, D-300 Karayolu üzerinde İstasyon Kavşağı'nda durduruldu.

Araçta ve şüphelilerin üzerinde gerçekleştirilen aramada, 477 gram skunk ile 2 gram esrar ele geçirildi. Narkotik ekipleri tarafından ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konuldu ve H.A. ile H.U. isimli 2 şüpheli hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti" suçlarından işlem yapıldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlikçe tutuklanan şüpheliler, Akşehir Cezaevi'ne gönderilerek adli süreç başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar