Konteynerde elektrikli ısıtıcı yangına neden oldu: 1 işçi hayatını kaybetti

Konteynerde elektrikli ısıtıcı yangına neden oldu: 1 işçi hayatını kaybetti
Gaziantep'te bir inşaat firmasının şantiyesinde elektrik ustası olarak çalışan Mehmet Arslan, kaldığı konteynerde elektrikli ısıtıcısından çıkan yangın sonrası yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Burç Mahallesi'nde bir inşaat firmasının şantiyesinde, elektrik ustası olarak çalışan 31 yaşındaki Mehmet Arslan, gece saatlerinde kaldığı konteynerde çıkan yangında hayatını kaybetti.

Yangını fark eden çevre sakinleri hemen durumu 112 acil çağrı merkezine bildirirken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalede, inşaat firmasında elektrik ustası olarak görev yapan Mehmet Arslan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

aw131935-02.jpg

Mehmet Arslan'ın iş bulmak amacıyla Diyarbakır'dan Gaziantep'e geldiği ortaya çıktı. Acı haberi alan Arslan'ın yakınları, cenazesini almak üzere Gaziantep’e gelirken, yangının elektrik ısıtıcısından çıktığı belirtildi.

aw131935-04.jpg

Yangın ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatılırken, yetkililer olayın sebebini araştırmak amacıyla inşaat firmasının güvenlik protokollerini de gözden geçiriyor.

aw131935-03.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar