Konseri iptal edilen Melike Şahin’den açıklama geldi: Kendimi durdurmaya çalışıyorum

Konseri iptal edilen Melike Şahin’den açıklama geldi: Kendimi durdurmaya çalışıyorum
Melike Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen öğretmenler için planlanan konserin iptal edilmesiyle ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Melike Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen öğretmenlere özel konserin iptali sonrasında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Şahin, öğretmenlerden özür dilerken, yaşanan olayın can güvenliği ile ilgili olduğunu ve kendisinin sahneye çıkmama kararı almadığını belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Öğretmenler Günü'ne özel düzenlediği Melike Şahin konseri, seyircilerin alana alınmasının ardından bir süre sonra iptal edilmişti. Şarkıcı Melike Şahin, konserin iptali sonrasında sosyal medya hesabından bir video paylaşarak olaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başta İBB Kültür Daire Başkanlığı olmak üzere birçok kişi ve öğretmen, konserin iptali sonrasında tepki göstermişti. İBB'nin açıklamasında, rüzgar sorunu olmadığı ifade edilmesine rağmen Melike Şahin'in ekibinin sahneye çıkmamakta direttiği belirtilmiş, konserin talepler doğrultusunda başka bir sanatçıyla ertelendiği ifade edilmişti.

Şahin, paylaştığı videoda öğretmenlerden özür dilerken, konserin iptaliyle ilgili olarak can güvenliği endişesi yaşandığını ve sahnede kullanılan ekipmanların rüzgar nedeniyle tehlikeli hale geldiğini belirtti. Sahnenin sağında ve solundaki led ekranlar, hoparlörler, enstrümanların rüzgarın etkisiyle uçtuğunu ve sallandığını ifade eden Şahin, can güvenliğinin olmadığı bir durumun söz konusu olduğunu vurguladı.

Şahin, yaşanan olayın ardından ekibinin can güvenliği temalı iletişim kurmaya çalıştığını ancak karşı tarafın tepkisinin beklenmedik şekilde geldiğini belirterek, kendisinin hedef tahtasına konulduğunu ve karalama kampanyasıyla karşılaştığını ifade etti. Şahin, konserin iptaliyle ilgili gerçekleri anlatarak özür diledi ve yaşanan skandalın kendisini derinden etkilediğini ifade etti. Telafi yollarını bulacaklarını ve yaşananları atlatarak devam edeceklerini belirten Şahin, konuşmasını geçmiş olsun dilekleriyle noktaladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar