Kızılcık Şerbeti kadrosuna dahil olan Kaan Taşaner kimdir? Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli?

Kızılcık Şerbeti kadrosuna dahil olan Kaan Taşaner kimdir? Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli?
Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna yeni katılan Kaan Taşaner insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Kaan Taşaner'i araştırıyor. Peki Kızılcık Şerbeti kadrosuna dahil olan Kaan Taşaner kimdir? Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli?

Son dönemin popüler dizilerinden "Kızılcık Şerbeti", kadrosuna deneyimli oyuncu Kaan Taşaner'i dahil oldu. Deneyimli oyuncunun dahil olmasının ardından dizinin seyircileri Kaan Taşaner'i internette araştırmaya başladı. Kaan Taşaner'in hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Kızılcık Şerbeti kadrosuna dahil olan Kaan Taşaner kimdir? Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli?

KAAN TAŞANER KİMDİR?

Türk dizi ve tiyatro dünyasının başarılı isimlerinden biri olan Kaan Taşaner, 23 Nisan 1979 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunu olan Taşaner, oyunculuk kariyerine tiyatro sahnelerinde adım attı. İlk olarak "Karanlıkta İlk Işık Kubilay" adlı tiyatro oyununda rol aldıktan sonra çeşitli tiyatro oyunlarında performans sergiledi.

Televizyon dünyasındaki ilk deneyimini "Büyük Buluşma" adlı dizide yaşayan Kaan Taşaner, daha sonra çeşitli projelerde yer aldı. Ancak adını geniş kitlelere duyuran rolü, 2010-2012 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan "Fatmagül'ün Suçu Ne?" adlı dizide canlandırdığı "Erdoğan Yaşaran" karakteri oldu.

2012 yılında Kanal D'nin düzenlediği bir ankette 2. En İyi Erkek Oyuncu seçilen Taşaner, "Kuzey Güney" ve "Diriliş Ertuğrul" gibi önemli projelerde de yer aldı. "Diriliş Ertuğrul" dizisinde "Gündoğdu" karakterini canlandıran oyuncu, bu rolüyle de dikkatleri üzerine çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar