‘Kızıl Goncalar’a Cüneyd’in babası geliyor

‘Kızıl Goncalar’a Cüneyd’in babası geliyor
Gold Film imzalı dizi 'Kızıl Goncalar', sezon finaline doğru çok heyecan verici bir karakterle seyircileri karşılıyor.

NOW'un fenomen dizisi 'Kızıl Goncalar', yarın akşam ekrana gelecek olan 11. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Ödüllü yönetmen Ömür Atay'ın yönettiği, başarılı senarist Necati Şahin'in kaleme aldığı dizi, yeni bir karakterle sezon finaline doğru adeta nefesleri kesecek.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre fani tarikatında tüm dengeleri değiştirecek bir karakterin diziye katılacağı müjdesi, hayranları arasında büyük heyecan yaratmış durumda. Önümüzdeki bölümlerde dizinin akışını değiştirecek olan bu karakter için oyuncu arayışları hızla sürüyor. Görüşmelerin devam ettiği belirtilirken, karakterin Cüneyd'in (Mert Yazıcıoğlu) babası olacağına dair dedikodular da hızla yayılıyor.

Dizinin şu ana kadar ki başarılı kadrosu, yeni karakterin kim olacağı konusunda da merakla bekleyişini sürdürüyor. Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Mert Turak, Hazal Türesan, Sitare Akbaş, Duygu Sarışın ve Şerif Erol'un muhteşem performanslarına bir yenisinin daha eklenecek olması, seyircileri şimdiden heyecanlandırıyor.

Kızıl Goncalar'ın sezon finaline doğru bu sürpriz karakterle dolu bölümleri, izleyicilere büyük bir heyecan yaşatacak gibi görünüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar