Kırk beş yaşından küçük ilkokul mezunlarına 250 bin lira verilecek: 1 yıl geri ödeme yok

Kırk beş yaşından küçük ilkokul mezunlarına 250 bin lira verilecek: 1 yıl geri ödeme yok
Milyonlarca vatandaşı sevindirecek yeni bir gelişme yaşandı. Bankaların vatandaşlara nakit para kolaylığı sağladığı kredi imkanları açıklandı.

Halkbank’tan da 12 ay geri ödemesiz çok cazip kredi imkanı duyurusu yapıldı ve Halkbank tarafından 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeyle sunulan kredinin detaylarının belli olduğu ifade edildi. Halkbank’ın 250.000 TL kredi fırsatı ile ilgili de tüm detaylar araştırıldığı ifade edilerek kredi kampanyasının diğer ayrıntıları da paylaşıldı.

Kamugundemi.com'da yer alan habere göre, bankaların Temmuz fırsatları yine vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarına çözüm olduğu belirtilerek nakit ihtiyacı olanlar bankaların Temmuz ayında sunduğu kampanyalarla ihtiyaçlarına hem hızlı hem de kolay bir çözüm bulduğu vurgulandı. Bu doğrultuda Girişimci Kredisi ile yine acil nakit ihtiyaçlarına çok cazip çözümler sunulduğu belirtilerek bankanın kredi imkanı ile ilgili detaylar da aktarıldı.

Kredi başvurusu için aranan şartlar da yoğun bir şekilde araştırıldığı belirtilerek söz konusu kredi kampanyası ile 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli 250.000 TL kredi imkanı sunulduğu ifade eidldi.

Halkbank tarafından çeşitli kredi paketleri sunulmaktadır. Bankanın sunduğu kredi paketleri arasında Genç Girişimci Kredisi, Tekno Girişimci Kredisi, KOSGEB Uzman Girişimci Kredisi, Cesur Girişimci Kredisi gibi çok sayıda kredi paketi yer aldığı belirtilen duyurunun devamında girişimcilere özel hazırladığı cazip kredi fırsatlarından biri de Halk Girişimci Kredisi olduğu vurgulandı.

GEREKLİ ŞARTLAR NELR?

Halk Girişimci Kredisi en az ilkokul mezunu ve 45 yaşını aşmamış olan girişimcilere verileceği belirtilerek krediye başvuracak olan girişimcinin gazi, şehit/gazi yakını veya engelli olması durumunda yaş şartı ise 55 olarak uygulanacağı vurgulandı. 45 yaşını aşmamış olan girişimcilerin başvuruları sadece standart başvuru süreci-şube kanalı ile alınacağı ifade edildi.

Yukarıda belirtilen başvuru şartlarını yerine getiren kişilerin 250.000 TL tutarındaki Halk Girişimci Kredisi için Halkbank’a başvuruda bulunması gerektiği belirtilen duyurunun devamında 12 ay geri ödemesiz olarak verilecek olan kredide 60 ay vade uygulanabileceği aktarıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar