Kılıçdaroğlu'ndan seçim öncesi kritik açıklamalar

Kılıçdaroğlu'ndan seçim öncesi kritik açıklamalar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın gerçekleşecek İBB Başkanlığı seçimleri öncesi önemli açıklamalarda bulundu. "Halkın ferasetine güveniyorum" diyen Kılıçdaroğlu, halkın İmamoğlu'nun yanında olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın gerçekleşecek İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) seçimleri öncesi açıklamalarda bulundu. Kritik seçim öncesi İstanbul halkının ferasetine güvendiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "İstanbullular, Ekrem İmamoğlu'nu seçti. 18 gün Belediye Başkanlığı yaptı. Siyasi baskı nedeniyle 7 yargıç tarafından mazbatası alındı." dedi. 

"HAKSIZCA MAZBATASI ALINDI"

YSK'nın 31 Mart seçimlerini iptal kararını değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Haklı olan birinden haksızca mazbatası alındı. Ben bu halkın ferasetine güveniyorum." dedi.

"Ekrem Bey İstanbullular arasında hiçbir ayrım yapmadı, ötekileştirmedi. Beylikdüzü'nü muhtarlarla beraber yönetti. Aynı şeyleri İstanbul için de yapacak."

"EKREM BEY'E KUMPAS KURULDU"

Ordu Valisi ile yaşanan VIP krizini değerlendiren Kılıçdaroğlu, halkın İmamoğlu'na gösterdiği sempatiyi önlemek için böyle bir kumpas kurulduğunu ifade etti.

"Ekrem Bey orada haksızlığa uğradı. Trabzon ve Ordu'da Ekrem Bey'e gösterilen sempatiyi gölgelemek için böyle bir kumpas kuruldu. Bunlar seçimi etkilemez. VIP'ler zaten yol geçen hanı. Ben Bakan'la seyahat etmediğim zamanlarda hiç VIP kullanmadım."

"En baştan söyleselerdi VIP'yi kullanmayın diye. Milletvekillerinin hakkı var Ekrem Bey de geçiyor. Annesinin çantası x-ray'den geçiyor vesaire... En baştan söylesenize."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar