Kemal Kılıçdaroğlu: "YSK, kendisini 'yok' hükmünde saymıştır"

Kemal Kılıçdaroğlu: "YSK, kendisini 'yok' hükmünde saymıştır"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ilişkin yayınladığı gerekçeli karar ile ilgili “YSK, o kararla kendisini yok hükmünde saymıştır” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkez'de 'Kurtuluştan Kuruluşa Milli Mücadele Tarihi Ankara Etkinlikleri' programına katıldı. Kılıçdaroğlu, Genel Merkez bahçesinde, 81 ilden gelen gençler tarafından gerçekleştirilen okçuluk, jimnastik, futbol, voleybol, karakucak güreş, halk dansları, satranç, basketbol, satranç, atletizm, halter gösterilerinin yanında halk oyunları ekibinin davul-zurna eşliğinde yaptığı gösteriyi izledi. Daha sonra bahçeye, '100'üncü Yıl Onur Çınarı' dikildi. Çınar, 81 ilden ve Selanik'ten getirilen topraklar ile dikildi. Kılıçdaroğlu da gençlerle birlikte çınarın dibine toprak döktü.  

"YSK, KENDİSİNİ 'YOK' HÜKMÜNDE SAYMIŞTIR"

Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının, YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ilişkin açıkladığı gerekçeli kararını soran basın mensuplarına, “Hangi gerekçeli karar? YSK, o kararla kendisini yok hükmünde saymıştır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar