Keçiören Belediyesi'nde büyük skandal! Turgut Altınok mitingi için personellere bu mesaj gönderildi

Keçiören Belediyesi'nde büyük skandal! Turgut Altınok mitingi için personellere bu mesaj gönderildi
Yerel seçim çalışmaları kapsamında yaptığı her açıklaması gündem olan Cumhur İttifakı Ankara Adayı Turgut Altınok’un yapacağı açılışa Keçiören Belediyesi personelinin zorla götürüldüğü ortaya çıktı.

Gülsüm Alpkıray / Günboyu

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ilgili skandallar patlak vermeye devam ediyor.

Daha önce yaptığı açıklamalarda CHP'nin ABB Başkan adayı Mansur Yavaş'ın yaptığı gıda yardımlarını "Biz et değil, but veriyoruz" diyerek eleştiren Altınok’un, Keçiören Belediyesi'nin 2022 faaliyet raporunda, ocak ayında 2, kasım ayında 11 ve aralık ayında ise 30 aileye et yardımı yaptığı ortaya çıkmıştı.

Raporda ayrıca, 2022 boyunca sıcak yemek yardımı verilen kişi sayısı belirtilmezken, 12 ayda toplam 69 kişiye ev eşyası yardımı yapıldığı da belirtilmişti.

PERSONEL MAAŞLARI GÜNDEM OLMUŞTU

Sadece bununla sınırlı kalmayarak Yavaş’ı belediye işçilerine yaptığı zam konusunda da eleştiren Altınok’un işçileri toplayarak ve HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ile birlikte toplu iş sözleşmesini imzaladığı öğrenilmişti.

Bu imza töreninde işçi maaşlarını açıklayan Altınok, "fazla mesai ücreti almayan en düşük işçi maaşının" 24 bin 890 lira olduğunu duyurmuştu. Altınok'un maaş miktarlarıyla ilgili yuvarlak ifadeler kullanması ve yüzdelik zam oranını belirtmemesi dikkat çekmişti. Altınok’un ayrıca, fazla mesai ücretini hesaba katarak işçilerin maaşlarının 30 bin TL'nin üstünde olduğu algısını oluşturma çabası da tepki çekmişti.

YENİ SKANDALI PATLAK VERDİ

Yerel seçim çalışmaları kapsamında yaptığı her açıklaması gündem olan ve art arda gaflara imza atan Altınok, yeni bir iddiayla gündeme geldi.

Altınok’un yapacağı stat açılışına Keçiören Belediyesi personelinin zorla götürüldüğü ortaya çıktı. Durum belediyede çalışan personel amirlerinin "Gündüz Personeli" isimli WhatsApp grubundan gönderdiği mesajla öğrenildi.

Grup mesajlaşması ise şu şekilde:

"Pazartesi günü saat 15.00'de tüm personel eksiksiz, gece gündüz amir, şoför, cami ekibi, ev temizliği vs. sivil olarak Bağlum Stadı'nda olacak. Orada her amir, personeline yoklama alacak."

19:01

"Tm amirim"

19:01

"Anlaşıldı Amirim"

19:01

"Tamam amirim"

19:02

"Anlaşıldı amirim"

19:02

"Anlaşıldı amirim"

19:02

3409ae15-3414-4c9e-9c1b-cfc5ac8b411c.jpeg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar