Kayseri'de üç katlı binada çıkan yangın korkuttu

Kayseri'de üç katlı binada çıkan yangın korkuttu
Kayseri'de üç katlı bir binada bir anda yangın başladı. İkici kattaki patlamanın etkisi ile yangın bir anda büyüdü .

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen 3 katlı binada çıkan yangın, ikinci katta ortaya çıkan patlama sonucunda alevlere dönüştü.

Yangın, polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olayda dumandan etkilenen 1 kişi ise sağlık ekiplerince tedavi altına alındı.

Olay, Aydınlıkevler Mahallesi Filiz Sokak'ta bulunan 3 katlı bir evde saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, binanın ikinci katında şiddetli bir patlamayla birlikte alevlere dönüştü. Yangını haber alan itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

Ekipler, bina sakinlerini tahliye ederek yangına müdahale etti. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri, çevre güvenliğini sağladı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, alevlerin sıçramasını önlemek için yoğun çaba harcadı. Yangın, polis ekiplerinin ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren mücadelesi sonucunda kontrol altına alındı.

Yangında üst kat büyük zarar görürken, dumandan etkilenen 1 kişi ise olay yerine gelen sağlık ekiplerince tedavi altına alındı. Polis ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla inceleme başlattı. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar