Kayıp telefon çocuğunu yurt dışına kaçıran Eylem Tok'un aracından çıktı

Kayıp telefon çocuğunu yurt dışına kaçıran  Eylem Tok'un aracından çıktı
İstanbul Eyüpsultan'da yaşanan ve bir kişinin ölümüne neden olan trafik kazasında yaralanan bir kişinin kaybolan telefonu, yurt dışına kaçan Eylem Tok'un aracından çıktı

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde meydana gelen ve bir kişinin ölümüne, dört kişinin de yaralanmasına neden olan trafik kazası, ile ilgili gelişmeler devam ediyor.

KAYIP TELEFONLARDAN BİRİ EYLEM TOK'UN ARACINDA BULUNDU

17 yaşındaki sürücü T.C'nin kontrolündeki lüks aracın karıştığı bu talihsiz olay, yeni bir gelişmeyle daha da karmaşık bir hal aldı. Kazada yaralananlardan birinin kayıp cep telefonu, ülkeyi terk eden yazar Eylem Tok'un kullandığı araçta bulundu.

EMNİYET KAYIP TELEFONUN PEŞİNE DÜŞTÜ

Kaza, 1 Mart Cuma gecesi Göktürk bölgesindeki Belgrad Ormanı yolu üzerinde gerçekleşti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaralı mağdurlardan İ.G.'nin kayıp cep telefonunun peşine düştü. Yapılan araştırmalar sonucu, kazaya tanık olan Z.H.T'nin telefonu bir yaralıya yardım etmek amacıyla aldığı ancak sonrasında yanında götürdüğü ve bir site duvarının üstüne unuttuğu ortaya çıktı.

kacti.jpg

Sitenin güvenlik görevlileri tarafından koruma altına alınan telefon, daha sonra kazaya tanık olan D.Ö'nün annesi B.Ö tarafından alındı ve o sırada orada bulunan kazanın 17 yaşındaki sürücüsü T.C'nin annesi Eylem Tok'un da tanık olduğu belirlendi.

Olayın en çarpıcı noktası ise, bulunan cep telefonunun Tok'un siteye geldiği araçta, A.K'nin kullanımındayken bulunması ve ardından emniyete teslim edilmesi oldu.

NELER OLMUŞTU?

İstanbul'un Eyüpsultan semtinde 1 Mart tarihinde gerçekleşen bir trafik kazası, büyük bir trajediye yol açtı. 17 yaşındaki T.C. isimli genç sürücü, yönetimindeki araçla, yol kenarında park halindeki ATV araçlarına çarpması sonucu Oğuz Murat Acı isimli bir kişinin hayatını kaybetmesine ve İ.G, T.A, S.K. ve H.T. isimli dört kişinin yaralanmasına sebep oldu. Kazanın ardından genç sürücü T.C. ve annesi, yazar Eylem Tok, İstanbul Havalimanı üzerinden Mısır'a, oradan da Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçış yaptı.

Bu vahim olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı hızlı bir şekilde harekete geçerek, T.C. ve annesi Eylem Tok hakkında tutuklama kararı çıkardı. Yetkililer, bu iki şüphelinin Türkiye'ye iadesi için diplomatik kanallar ve Interpol aracılığı ile girişimlerde bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar