Katlanabilir Ekranlı iPhone ile MacBook geliyor: Tarih verildi!

Katlanabilir Ekranlı iPhone ile MacBook geliyor: Tarih verildi!
Jeff Pu, katlanabilir ekranlı bir iPhone ve katlanabilir ekranlı bir MacBook'un ne zaman piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Teknoloji dünyasının önde gelen sızıntı kaynaklarından Jeff Pu, ABD merkezli dev şirket Apple ile ilgili önemli bilgiler paylaştı. Pu'ya göre, Apple'ın katlanabilir ekranlı MacBook ve katlanabilir ekranlı iPhone'u ne zaman piyasaya süreceği artık resmen belli oldu.

Pu'nun açıklamasına göre, katlanabilir ekranlı MacBook 20.3 inç ekran boyutuyla gelecek ve seri üretimi gelecek yılın sonlarında başlayacak. Bu bilgi, daha önce deneyimli Apple analisti Ming-Chi Kuo'nun da benzer bir tahminde bulunmasıyla destekleniyor. Kuo, geçmişte Apple'ın 20.3 inç boyutlu bir MacBook üzerinde çalıştığını ve bu MacBook'un katlanabilir olabileceğini belirtmişti.

apple-katlanabilir-iphone-icin-yeni-patent-aldi.webp

Ancak, katlanabilir ekranlı iPhone hayalleri için biraz daha beklemek gerekecek gibi görünüyor. Pu'ya göre, Apple'ın katlanabilir ekranlı iPhone'u 2026'da seri üretime alması planlanıyor. Dahası, bu iPhone'un 7.9 inç ve 8.3 inç olmak üzere iki farklı versiyonu olacak. Ming-Chi Kuo'nun daha önceki tahminlerine göre ise, katlanabilir ekranlı iPhone'un 2027'de piyasaya sürüleceği öngörülüyordu.

kmkmk.webp

Jeff Pu'nun verdiği bilgilere göre, Apple'ın katlanabilir ekranlı cihazlar için hızlı adımlar attığı anlaşılıyor. Bu nedenle, Pu'nun tahminlerine göre, katlanabilir ekranlı iPhone ve MacBook'un piyasaya sürülme tarihleri Ming-Chi Kuo'nun öngörülerinden bir yıl öne çekilebilir. Bu durum, Apple'ın sektördeki rekabetçi konumunu korumak ve yenilikçi ürünler sunmak için yoğun çaba harcadığını gösteriyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar