Kastamonu'da yıldırım faciası: Acı veda!

Kastamonu'da yıldırım faciası: Acı veda!
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde sarımsak tarlasında çalıştıkları sırada sağanak yağıştan kaçmak için sığındıkları kulübenin üzerine yıldırım düşmesi sonucu hayatlarını kaybeden iki kişi toprağa verildi.

Dün Taşköprü ilçesine bağlı Yavuç köyü Yavuçkırı mevkiinde myaşanan olayda sarımsak tarlasında çalışan Hikmet Şen (58), Salim Demir (50) ve Hakkı Sinan Şen (36) sağanak yağışa yakalandı.

Yağıştan korunmak isteyen Hizmet Şen, Salim Demir ve Hakkı Sinan Şen'in sığındığı kulübeye yıldırım düştü. Hikmet Şen ve Salim Demir olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan Hakkı Sinan Şen ise Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI

Hikmet Şen ile Salim Demir’in cenazeleri, yapılan işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Taşköprü ilçesine bağlı Boyundurcak köyüne getirilen cenazeler için helallik alındı. Öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Hikmet Şen ve Salim Demir'in cenazeleri toprağa verildi.

Cenaze namazına Vali Avni Çakır, Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekci, Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, Şen ve Demir ailelerinin yakınları ile vatandaşlar katıldı.

(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar