Kastamonu'da 1 kişinin ağır yaralandığı baltalı kavga kamerada

Kastamonu'da 1 kişinin ağır yaralandığı baltalı kavga kamerada
Kastamonu'nun Araç ilçesinde tartıştığı bir şahıs tarafından baltayla dövülen kişi ağır bir şekilde yaralandı. Kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün gece vakitlerinde Çay Mahallesi'nde oldu. Edinilen bilgiye göre, Tayfun E. ile Ömer G. arasında henüz tespit edilemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavga esnasında Tayfun E., balta ile Ömer G.'yi baltayla yaraladı. Vücuduna balta darbeleri alan ve ağır bir şekilde yaralanan Ömer G., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Araç Devlet Hastanesine götürüldü. Buradaki ilk müdahaleden sonra Ömer G., Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Olaydan sonra polis ekipleri, suç aleti baltayla birlikte Tayfun E.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinden sonra Tayfun E., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine atıldı.

Öte yandan, baltalı kavga anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Güvenlik kamerası görüntüsünde Tayfun E.’nin, Ömer G.’nin arkasından baş bölgesine vurduğu ve yere düştükten sonra bir sefer daha karın bölgesine balta ile vurduğu görülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar