Kar kaplanları, SNX Türkiye ile Erciyes’teydi

Kar kaplanları, SNX Türkiye ile Erciyes’teydi
Dünya Snowcross Şampiyonası'nın ilk etabı olan SNX Türkiye, Türkiye'nin Karadeniz bölgesinde bulunan Kayseri Erciyes'te gerçekleştirildi.

Dünyanın en başarılı kar motosikleti yarışçılarının katıldığı etkinlik, hem Türkiye'den hem de dünyanın dört bir yanından büyük ilgi gördü. Aynı zamanda düzenlenen Erciyes KışFest, izleyicilerin ve kayak tatilcilerinin keyifli vakit geçirmesini sağladı.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen Snowcross Dünya Şampiyonası'nın açılış etabı olan SNX Türkiye, Kayseri Erciyes'te Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) ve Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun (TMF) organizasyonuyla düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Spor Toto'nun destekleriyle gerçekleştirilen etkinlik, Türkiye'nin en önemli kar sporları merkezlerinden birinde yapıldı.

Türkiye etabının tamamlanmasının ardından, Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası'nın diğer etapları 14 Nisan'da Finlandiya'da ve 21 Nisan'da Norveç'te gerçekleştirilecek. İlk ayağında dünyanın önde gelen snowcrossçularının yanı sıra Türkiye'nin motokros şampiyonlarından Şakir Şenkalaycı ve Galip Alp Baysan da yarışarak unutulmaz bir performans sergiledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar