Kapısını kırdığı evi 3 gün boyunca soydu

Kapısını kırdığı evi 3 gün boyunca soydu
Samsun'un İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi'nde yabancı uyruklu bir şahısın evi zorla açıp 3 gün boyunca içerisinden 100 bin lira değerinde eşya çaldığı ortaya çıktı.

Olayın detaylarına göre, 45 yaşındaki Irak vatandaşı Ahmed H.T.T., kapısını kırdığı bir evin içerisine girerek mutfak eşyaları, giyim eşyaları ve elektronik cihazlar gibi değerli eşyaları çalmaya başladı. Çaldığı eşyaları 3 gün boyunca valizlerle taşıyan Ahmed H.T.T., daha sonra izini kaybettirdi.

Ev sahibi, 3 gün boyunca evine gelmediği süre zarfında yaşanan bu hırsızlık olayını fark ettiğinde, kapısının kırık olduğunu ve içerisindeki değerli eşyaların çalındığını gördü. Bunun üzerine polise şikayette bulunan ev sahibi, hırsızlık olayının tespiti ve faillerin yakalanması için yardım istedi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin daha önceden aynı suçtan kaydı bulunan Ahmed H.T.T. olduğu belirlendi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ahmed H.T.T., suçlamaları kabul etmese de Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Iraklı şüpheli, tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar