Kalp çakrasına vura vura kendimi seviyorum dedi... Bakın kiminle karıştırıldı

Kalp çakrasına vura vura kendimi seviyorum dedi... Bakın kiminle karıştırıldı
Sosyal medyada 'koca mezarda, resmi duvarda, paralar faizde...' yorumuyla paylaşılan bir video, milyonlarca kişi tarafından izlenerek rekor kırdı. Videodaki doktor bakın kim çıktı....

Binlerce kullanıcı tarafından yorumlarla dolup taşan bir video, 'koca mezarda, resmi duvarda, paralar faizde...' ifadesiyle paylaşılmasıyla kısa sürede yüksek izlenme rakamlarına ulaştı.

ekran-resmi-2024-04-20-13-39-54.png

Sosyal medya kullanıcıları, bir tür motivasyon çalışmasını andıran şarkının içerdiği 'Yaşamımdaki en önemli insanım ben', 'kendimi seviyorum', 'hedefime yürüyorum' gibi sözleri tiye aldı.

ekran-resmi-2024-04-20-13-39-57.png

Almanya'da yaşayan Psikiyatr Dr. Pakize Atay, Taraf yazarı Pakize Barışta (Atay) ile karıştırılarak videonun sahibi olduğu düşünülen isim oldu.

Barışta, Tarkan, Sertap Erener ve Levent Yüksel gibi tanınmış şarkıcıların seslendirdiği ve beğenilen eserleriyle biliniyor.

ekran-resmi-2024-04-20-13-40-07.png

Pakize Barışta'nın sözleriyle dikkat çeken şarkılarından biri de Sezen Aksu ve Sertap Erener'in ortak çalışması olan "İncelikler Yüzünden" şarkısıdır.

Pakize Barışta'nın adı, "Oğuz Atay'ın kayıp günlüğü" tartışmalarında sıkça anıldı. Gazeteciler arasında Ertuğrul Özkök ile Ayça Atikoğlu, adeta bir dedektif gibi olayı detaylı bir şekilde inceledi... Bu inceleme süreci, Pakize Barışta ile ilgili intihal iddialarının da gündeme gelmesine yol açtı.

ekran-resmi-2024-04-20-13-40-14.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar