Kahta'da 'Elin Çocukları' oyunu sahnelendi

Kahta'da 'Elin Çocukları' oyunu sahnelendi
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Tiyatro Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, sevilen bir tiyatro eseri sahnelendi.

"Elin Çocukları" adlı komedi oyunu, Kahta Kültür Merkezi'nde seyircilerle buluştu. Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ve Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli'nin de katıldığı etkinliğe, öğretmenler, öğrenciler ve bölge halkı yoğun ilgi gösterdi.

Toplumsal meselelere mizahi bir bakış açısıyla yaklaşan oyun, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Tiyatro Topluluğu'nun başarılı performansıyla seyircilere keyifli anlar yaşattı.

Etkinlik kapsamında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, sanatın öğrenme ve ifade özgürlüğünün güçlü araçlarından biri olduğunu vurgulayarak, "Elin Çocukları" oyununun eğitim camiasının sanata ve kültüre verdiği değeri ortaya koyduğunu belirtti. Tosun, tüm oyuncuları ve emeği geçenleri tebrik etti.

Kahta'da gerçekleşen bu tiyatro etkinliği, sanatın eğitimdeki önemine ve toplumsal iletişimdeki rolüne dikkat çekerken, izleyicilere keyifli ve düşündürücü bir deneyim sundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar