Kafa kesmekle tehdit eden Hizbullahçı hakkında flaş karar

Kafa kesmekle tehdit eden Hizbullahçı hakkında flaş karar
Bir sokak röportajında “Hizbullahçıyız, Erdoğan’a dokunsalar kafalarını keseceğiz” diyerek tepki toplayan ve gözaltına alınan İsmail Cevher Kasımoğlu adli kontrolle serbest bırakıldı.

Batman’da yapılan bir sokak röportajında söylediği sözleri ile tepki çeken İsmail Cevher Kasımoğlu serbest bırakıldı. Kasımoğlu’nun silahlı fotoğrafları da ortaya çıktı.

Kasımoğlu için Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada ise “Sosyal medya ve haber sitelerinde gündeme gelen ve bir sosyal medya mecrasında yayınlandığı tespit edilen video içeriğine ilişkin olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturmaya başlanmıştır. Şüpheli tespit edilmiş olup, olaya ilişkin soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından titizlikle ve tüm yönleriyle sürdürülmektedir” açıklaması yapılmıştı. 1 gün sonra (31 Mart) adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Odatv.com ‘da yer alan habere göre öte yandan Kasımoğlu''nun, elinde uzun namlulu silahla poz verdiği bir fotoğrafı ortaya çıktı. Gazeteci Nevşin Mengü, söz konusu fotoğrafın, Kasımoğlu''nun Whatsapp fotoğrafı olduğunu söyledi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar